гр. Костенец, ул.”Янтра” № 20

Марица Н.И.С.

За нас

Марица – Н.И.С.“ EООД е създадена през 1991г. Първоначално фирмата се занимава с търговия, след което закупува на търг сграда и започва преоборудване на помещенията за производствени нужди. Закупува машини и съоражения за производство на каучукови технически изделия.

Днес дружеството се разпростира на застроена производствена площ от 1200 кв.м. и складови помещения на площ от 300 кв.м. Общата дворна площ е 4500 кв.м.

Фирмата непрекъснато разширява и обогатява техническата си екипировка, за да задоволява променящите се потребности на пазара и новите изисквания на клиентите.

Марица – Н.И.С.“ EООД произвежда каучукови и силиконови изделия„О“-пръстениК-маншетиуплътнители за бита и други каучукови изделия до 15кг., изделия, предназначени за работа в широк спектър от работни условия – голям температурен интервал, контакт с абразивно или агресивно действащи вещества, статични или динамични натоварвания и деформации, неблагоприятни атмосферни условия.

През 2004г. сме сертифицирани от „Lloyd’s Register Quality Assurance Limited“ по стандарт БДС EN ISO 9001:2015 Системи за управление на качеството.

Материали, използвани в производството

NBR – нитрилен каучук (маслоустойчив)

NBR/S – цветен NBR каучук (маслоустойчив)

HV8/810 – силиконов каучук